KULTURARVSDAGEN 2016

Varje år under september månad firas kulturarvsdagar över hela Europa för att bidra till att skapa förståelse och intresse för kulturarv och kulturmiljöer. Varje år har ett nytt tema. Årets tema är ”Tidens rörelser” och i samband med det vill Bohusläns föreningsarkiv lyfta fram idrotten genom att visa hur den såsom en del av 1900-talets folkrörelse varit med och format vårt samhälle och samtidigt blivit en viktig del i vårt lands kulturarv. Vi kommer under dagen bjuda på föreläsningar och utställningar, foto och filmvisning etc. Fri entré!
Hjärtligt välkomna!Kulturarvsdagen 2016.jpeg

Permalänk till denna artikel: http://www3.arkivportalen.nu/2016/09/07/kulturarvsdagen-2016/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.