Västgötska människoöden

Västgötska människoöden – berättelser ur Släktband
med Elisabeth Renström, känd från P1 i radion.
Under många år har vi kunnat lyssna till Elisabeth Renströms berättelser om enskilda människors historier i programmet Släktband i Sveriges Radio P1. Berättelserna är hämtade från släkters minnen och ur olika arkiv. I Lidköping kommer Elisabeth Renström att berätta om bland annat ett litet barn som föddes i hemlighet och som blev bortadopterat, om när striden om ett laga skifte innebar att en hel by vände sig mot och tog livet av sin ålderman, och om hur mycket pengar det fanns att tjäna på att stjäla textiler.

Gratis platsbiljetter hämtas/bokas från 18 september.
Programmet arrangeras av Lidköpingsbygdens släktforskarförening, Studieförbundet Vuxenskolan och Skaraborgs Föreningsarkiv

Permalänk till denna artikel: http://www3.arkivportalen.nu/2018/08/13/vastgotska-manniskooden/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.